Het septemberprogramma

Ontwikkel jezelf

en doe mee!

Binnen 6 maanden tijd motiveren wij jou met een uitgebreid programma. Werk mee aan leuke projecten als het organiseren van sociale activiteiten voor kwetsbare doelgroepen. Of het meehelpen bij acties in een van onze wijken gericht op saamhorigheid en integratie. Leer de Haagse sport-, cultuur- of natuursector beter kennen bij onze partnerorganisaties. Ontdek jouw talenten, bouw jouw netwerk uit en ontwikkel jezelf voor de toekomst.

 

Je staat er niet alleen voor!

Je start met een groep jongeren van maximaal 10 personen. Jouw groep komt wekelijks bij elkaar. Jullie praten samen met de groepscoach over jullie ervaringen, blikken terug op de lessen en bespreken jullie persoonlijke doelen. De groepscoach begeleidt jou ook individueel. En elke 2 weken is er een inspirerende workshop.

 

Je helpt niet alleen jezelf, maar ook anderen

De sociale activiteiten die je organiseert zijn een middel tegen eenzaamheid in de stad. Je wordt bewust van jouw omgeving en rol hierin. Je helpt organisaties om mee te gaan met de tijd. De organisaties krijgen de kans om jonge werknemers aan hen te binden.

 

Realiseer jouw toekomst met Follow Your Dreams

Na ons programma heb je een goed netwerk opgebouwd. Heb je geleerd om gedurfde en gerichte keuzes te maken voor een baan of opleiding. En het meest belangrijke; je bent jezelf beter gaan leren kennen. Je ontvangt een certificaat waar al jouw lessen en opgedane ervaring opstaat.

Schrijf je in!

Bekijk de foto's!

FYD Online