Het programma

Ontwikkel jezelf

en doe mee!

Binnen 5 maanden tijd motiveren wij jou met een uitgebreid programma. Werk mee aan leuke projecten als het organiseren van sociale activiteiten voor kwetsbare doelgroepen. Of het meehelpen bij acties in een van onze wijken gericht op saamhorigheid en integratie. Leer de Haagse sport-, cultuur- of natuursector beter kennen bij onze partnerorganisaties. Ontdek jouw talenten, bouw jouw netwerk uit en ontwikkel jezelf voor de toekomst.

 

Je staat er niet alleen voor

Je start met een groep jongeren van maximaal 12 personen en je hebt een coach die jou individueel begeleidt. Jouw groep komt drie keer per week bij elkaar. Jullie praten samen met de coach over jullie ervaringen, blikken terug op de bijeenkomsten en bespreken jullie persoonlijke doelen. Gezamenlijk bezoeken jullie allerlei leuke bedrijven en krijgen jullie inspirerende workshops.

 

Je helpt niet alleen jezelf, maar ook anderen

Door middel van de sociale activiteiten verrijk je jezelf en lever je een positieve bijdrage aan de samenleving. Je wordt bewust van jouw omgeving en rol hierin. Je helpt organisaties om mee te gaan met de tijd. De organisaties krijgen de kans om jonge werknemers aan hen te binden.

 

Realiseer jouw toekomst met Follow Your Dreams

Aan het eind van ons programma geef je een pitch over jouw toekomst. Deze pitch presenteer je aan de ondernemers en werkgevers waarmee je hebt samengewerkt. Hier helpen wij jou natuurlijk bij. Niet alleen bij het voorbereiden van de pitch, maar ook bij het uitzoeken van de juiste outfit. Samen met een stylist mag je een outfit uitkiezen. Zo ben je tot in de puntjes voorbereid voor het einde van het project Follow Your Dreams en de start van jouw toekomst.

Na ons programma heb je een goed netwerk opgebouwd. Je hebt geleerd om gedurfde en gerichte keuzes te maken voor een baan of opleiding. En het meest belangrijke; je hebt jezelf beter leren kennen. Je ontvangt een certificaat waar al jouw lessen, bijeenkomsten en opgedane ervaring op staan. Ook kun je altijd rondlopen in een Follow Your Dreams T-shirt!

Schrijf je in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.