Coaches

Fadoua Kadi

Fadoua komt uit Rijswijk, maar woont op dit moment in Den Haag. Ze heeft haar hart gevolgd en is gaan doen waar haar passies liggen. Dit begon allemaal bij Follow Your Dreams. Ze houdt van muziek, poëzie, maar ook van rust. Verder is ‘Fa’ graag buiten: van een simpele strandwandeling tot feestjes waarbij ze de zon ziet opkomen!

Vrouw met donker, krullend haar in een wit shirtje met grijze blazer.

Alice Recca

Tot haar 6e woonde Alice in Italië. Nu woont ze in Pijnacker samen met haar vriend. “Veel mensen zijn verbaasd dat wij het aangename klimaat hebben verruild voor een ‘koud kikkerlandje’. Ik zie dat anders. In Nederland heb ik veel kansen gekregen om mij te ontwikkelen. Daar ben ik enorm dankbaar voor.” Alice besloot pedagogiek te studeren. Maar tijdens het werken kwam zij achter haar passie voor ‘coachen’. Ze startte daarom de opleiding Levenscoach. Alice is open-minded en positief. Dat heeft haar veel moois gebracht en vormt de kern van wie ze is en van waar ze nu staat. In haar vrij uurtjes is Alice een fanatiek crossfitter. Ze is ook graag buiten. Tijdens het wandelen, fietsen en zwemmen komt ze helemaal tot rust. Daarnaast kookt Alice graag een lekkere maaltijd om daar samen met vrienden en familie van te genieten.

Donkerblonde vrouw in een witte blouse met haar armen over elkaar.

Rachelle Oostdijk

Rachelle is een creatieve Hagenees met Frans-Nederlandse roots. Zij haalt plezier uit het creëren van kleding en daarnaast is zij elke zondag zwaaiend aan een trapeze te vinden. Als yogadocent en jongerencoach houdt zij zichzelf in balans tussen zweven en met beide benen op de grond staan. Haar ultieme droom is om een B&B te starten maar dan wel met een maatschappelijk tintje. Zij begint te stralen als zij het hierover heeft want het geeft haar een gevoel van vrijheid en voldoening: aspecten die erg belangrijk voor haar zijn. Met haar veelzijdigheid brengt ze jongeren op creatieve en eigentijdse wijze de ondersteuning in het ontdekken van hun passie. Rachelle geeft aan dat het dan niet uitmaakt of het een opleiding, werk of hobby is. “Ik haal er energie uit als ik zie dat jongeren iets hebben gevonden waar zij enthousiast van worden. Daar word ik gelukkig van,” zegt Rachelle. Er verschijnt een glimlach op haar gezicht wanneer zij de twinkeling in iemands ogen heeft gevonden.

Lauren Logush

Lauren woont in de mooie stad Leiden en is keeper geweest bij het Canadese hockeyelftal. Zij is 6 jaar geleden naar Nederland verhuisd voor haar hockeycarrière en gaat het komende jaar Dames 1 van hockeyclub Push in Breda versterken als keeper. Buiten sport is Lauren vorig jaar afgestudeerd aan het Johan Cruyff Institute met een master in Coaching. In september start ze een parttime studie in Filosofie. De Johan Cruyff Academy heeft haar geïnspireerd en getriggerd om naast het hockeyen ook te gaan coachen. Haar persoonlijke droom is dan ook een mooie hockeycarrière te hebben. Lauren krijgt veel energie van mensen helpen hun dromen waar te maken en hun potentie te vinden. Zij heeft de mogelijkheid gekregen om haar eigen pad te bewandelen en dat gunt zij iedereen.

Vrouw met bruin stijl haar in een T-shirt. Ze heeft haar armen op haar rug en staat in een groene omgeving.

Jaimy Kester

Jaimy woont sinds een half jaar in Haarlem. Ze is een ‘yin en yang-type’, dat houdt van mensen en gezelligheid, maar ook een portie yoga en mindfulness nodig heeft. Ze is een harde werker. Zit nooit stil, is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en staat graag klaar voor anderen. Haar doel is jongeren inspireren uit hun comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen op te doen, die ze hun hele leven mee kunnen nemen. Ze wil dat zij keuzes maken waar ze gelukkig van worden en niet omdat het wordt verwacht van de maatschappij of omgeving. Erachter komen waar iemand gelukkig van wordt en waar hun dromen liggen, is waar het Jaimy om draait. Haar droom is om ooit een wereldreis te maken en tijdens die reis projecten op te zetten waar jongeren geholpen worden in het op zoek gaan en uitvoeren van hun dromen.

Vrouw met bril en lang bruin haar in zwart coltruitje. Ze staat in een groene omgeving.

Jean-Paul Philip

Jean-Paul is een echte sportieveling. Als het met beweging te maken heeft boeit het hem. Hij is opgegroeid in Suriname maar sinds kort in Rotterdam te vinden. Een hele tijd werkte hij in de horeca. Maar, één droom kon hij toch maar niet loslaten: coach worden bij Follow Your Dreams. Door te mediteren zoekt hij de ontspanning op. Maar ook door humor, door een lach. Gezondheid staat voorop bij Jean-Paul.

Man met snor in zwart T-shirt. Er staan tatoeages op zijn armen die hij over elkaar geslagen heeft.