Het zomerprogramma

Ontwikkel jezelf

en doe mee!

Het zomerprogramma van Follow Your Dreams is hét onlineprogramma. Ideaal om vanaf de bank, of in de tuin toch aan jouw toekomst te werken! Het is een variant op het uitgebreide Follow Your Dreams programma wat vanaf september weer start.

Dit onlineprogramma duurt 8 weken. In deze 8 weken worden er 2 workshops en een online televisieshow georganiseerd met, voor en door jongeren zoals jij! Ook krijg je de kans om jezelf in te zetten voor een van de corona initiatieven van onze partnerorganisaties. Draag jouw steentje bij aan onze samenleving in deze moeilijke tijd. En werk tegelijkertijd aan jouw persoonlijke ontwikkeling en bouw ervaring op.

 

Obstakels overwinnen en sociale vaardigheden verbeteren

Tijdens de verschillende workshops leer je onder andere hoe je jezelf mentaal en fysiek versterkt. Hoe vermijd en overwin je obstakels in het leven? Leer hoe je jouw sterke punten optimaal kunt benutten en hoe je jouw minder sterke punten kunt ontwikkelen. Ook werk je aan je sociale vaardigheden. Gericht op communicatieve vaardigheden, lichaamstaal en andere knelpunten.

Schrijf je in!

Bekijk de foto’s!

FYD Online